Mini logo TSC 2

Welkom bij The Sales Community

The Sales Community genereert klanten en of leads voor bedrijven. Wat we doen is producten of diensten verkopen die het verschil maakt voor de eindgebruiker. Wij geloven erin, wanneer er een goede werksfeer heerst dit gepaard gaat met een fantastisch resultaat.

Wij halen onze doelstellingen omdat wij oog hebben voor de mensen achter de resultaten. Gelukkig en met plezier werken staat bij ons op de eerste plaats. Goed contact met een ieder, zowel intern als extern. Wij werken altijd als een gemotiveerd team. We doen simpelweg niet anders!

Mini logo TSC 2

Wij kiezen onze partners op basis van de FCD-formule

Financiële vooruitgang

Een particulier of bedrijf wordt er financieel beter op door een product of dienst aan te schaffen, op korte termijn of lange termijn. Denk hierbij aan een website die meer klanten zal genereren online of zonnepanelen die ervoor zorgen dat de stroomrekening op nul komt te staan.

Comfortabele vooruitgang

Vooruitgang door het aanschaffen van de producten of diensten kan de zakelijke of particuliere afnemer, comfortabeler of makkelijker leven of werken denk hierbij aan een bed of overzichtelijk Lead CRM-systeem.

Duurzame vooruitgang

Door het verkopen van duurzame producten en diensten kunnen wij niet alleen een verschil maken voor mens en bedrijf maar ook voor het milieu.

Mini logo TSC 2

© 2019 The Sales Community. – Created by Webexos